Välkommen

Jag är fotograf med lång och bred erfarenhet. Bilder på människor är min specialitet. Jag är bra på att skapa en lugn och förtrolig stämning. Förutom porträtt och reportage gör jag gärna mode och modellbilder till modeller.

Jag skriver också reportage, gärna om människor och människoöden men också om existentiella frågor och personlig utveckling.

Jag har jobbat som fotograf i över 30år. Jag har konstnärlig utbildning men har också gått Beckmans reklamskola, Poppius journalistutbildning, en 4-årig utbildning till uttryckande konstterapeut (www.expressivearts.se) och kurser på  SMI: skapande dans, Rösten som arbetsinstrument och Estetiska lärprocesser.

Min verksamhet har sin bas på Södermalm. Om du vill ha kontakt med mig, hör av dig via telefon 0707771131 eller per mail theresia(at)theresia.se

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen

  1. En väldig fin hemsida! skriver:

    Du har fått ihop en jättefin, enkel plats på nätet utan en massa onödiga krusiduller!
    Jag har själv försökt att göra ngt liknande i Wp men det gick inte så bra…

    Ser framemot plåtningen på fredag, 9,30.

    Mvh Arne Gustafsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *